Tercer debat-cafè “Els Emprius del cooperativisme” | rocagales.cat

Tercer debat-cafè “Els Emprius del cooperativisme”

Dins el cicle Emprius del cooperativisme, el tercer Debat/cafè te lloc el dijous 4 de maig a les 16:30 h. a la seu de la Fundació Roca Galès amb la presentació del llibre i del mapa-guia “La forja solidària d’un barri portuari. La Barceloneta obrera i cooperativa”, amb Emma Alarí i altres membres del col·lectiu Memòria Obrera de la Barceloneta (MOB),  autors del llibre que amb el mateix títol ha editat recentment La Ciutat Invisible dins la seva col·lecció Memòria cooperativa.

Els Emprius del cooperativisme, és un cicle de debats/cafè que tenen la intenció de generar un espai de conversa i de debat on la reflexió sigui l’eina de treball per aprofundir en el coneixement del món cooperatiu i l’economia social i solidària en la història per posar-la al servei dels debats actuals i les solucions de futur.

El següent debat/cafè, que tindrà lloc al mes de juny, versarà sobre el llibre Advocats combatius i obrers rebels. El col·lectiu Ronda i els conflictes laborals durant el franquisme i la transició de la mà de Jordi Pujol i Moix i altres autors de l’esmentat llibre editat per Ecos, Sccl el 2010. Trobareu més informació a les nostres xarxes socials i web.

Per més informació i confirmar assistència podeu contactar: Centre Documentació Cooperativa biblioteca@rocagales.cat – Tel.932154870.

Segueix-nos a Twitter: @rocagales

Cartell

 

Deixa un comentari

Fundació Roca Galès

fundacio@rocagales.cat