Sisena edició dels premis als millors treballs universitaris sobre cooperativisme i economia social | https://www.rocagales.cat

Sisena edició dels premis als millors treballs universitaris sobre cooperativisme i economia social

La Fundació Roca Galès, en el marc del Programa de foment de l’economia social del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i el Ministerio de Trabajo y Economia social, ha convocat una nova edició dels Premis economia social als millors treballs universitaris en l’àmbit del tercer sector, l’economia social o les cooperatives. La convocatòria d’enguany, que atorgarà fins a 9.200 euros en premis, inclou les categories de millors treballs de final de grau (TFG), millors treballs de final de màster (TFM), i millors treballs de final de postgrau (TFP).

En total, s’atorgaran 9.200 euros en premis. En concret, un premi especial de 1.100 euros, i, un primer premi de 1.100 euros i un segon premi de 900 euros per cadascuna de les tres categories (TFG, TFP i TFM). Les set persones premiades també rebran 300 euros més en vals per a serveis i productes de mercat social.

Els Premis economia social tenen per objectiu donar visibilitat a les àrees de coneixement relatives al cooperativisme, l’economia social i el tercer sector en les universitats catalanes, però també fomentar l’especialització de l’alumnat en aquestes matèries i reconèixer els treballs acadèmics teòrics i pràctics que els abordin i que posin en valor les noves maneres de produir, gestionar i consumir. Així mateix, es pretén facilitar la creació d’una xarxa de personal acadèmic interessat en aquestes àrees.

El termini de presentació dels treballs és obert fins el 16 de setembre de 2022.

Bases dels Premis

Més informació

Consultes: premis@rocagales.cat

 

Leave a Reply

Fundació Roca Galès

fundacio@rocagales.cat