Propers Emprius del cooperativisme | https://www.rocagales.cat

Propers Emprius del cooperativisme

El proper cafè-debat Emprius del cooperativisme serà el dimarts 19 de març a les 6 de la tarda a la seu de la Fundació Roca Galès, sobre el llibre del sociòleg Jordi Estivill, Europa a les fosques. Polítiques socials en els feixismes.

Partint de l’interrogant de fons d’aquesta publicació, que és, fins a quin punt les condicions que generen la irrupció i el desenvolupament dels feixismes es repeteixen avui en dia, el debat s’adreça a les persones preocupades per l’actual fragilitat democràtica, que volen dotar-se d’instruments per ampliar i aprofundir el seu combat actual, i sobretot a les que no volen que aquella història es repeteixi.

Recordar que el llibre es un assaig comparatiu de les polítiques socials que van originar i aplicar el nazisme, el feixisme Italià, el Salazarisme i el Franquisme, dedicant una especial atenció a l’evolució d’aquest darrer a l’estat espanyol i a Catalunya.

Seguidament, el dimarts 16 d’abril tindrà lloc un nou cafè-debat Emprius del cooperativisme a càrrec del sociòleg i patró de la Fundació Roca Galès, Ivan Miró Acedo, a l’entorn del seu darrer llibre Ciutats cooperatives. Esbossos d’una altra economia urbana.

Leave a Reply

Fundació Roca Galès

fundacio@rocagales.cat