Presentació del llibre “Introducció a l’economia i l’empresa social” | https://www.rocagales.cat

Presentació del llibre “Introducció a l’economia i l’empresa social”

El proper 2 de juny a les 17h, la Fundació Roca Galès organitza la presentació del llibre Introducció a l’economia i l’empresa social. La presentació i el debat posterior anirà a càrrec de l’autor del llibre, Eloi Serrano i Robles, Doctor en Història Econòmica per la UAB i director de la Càtedra d’Economia Social del Tecnocampus.

La Introducció a l’economia i l’empresa social pretén ser una eina útil per a aquelles persones que vulguin conèixer l’economia social i un primer esbós sobre alguns dels elements més característics de la gestió de les cooperatives. Vol ser una primera aproximació a la gestió de cooperatives i empreses d’economia social. Neix des de la crítica a que gran part de les universitats i els economistes només expliquen l’economia i l’administració d’empreses des d’una única visió.

L’autor del llibre ens oferirà una xerrada que resseguirà els principals temes que tracta al llibre, així com un breu col·loqui posterior on els assistents podran participar. Aquest acte es farà de forma virtual amb la plataforma Jitsi i només haureu de clicar a aquest enllaç: https://meet.jit.si/fundaciorocagales

Leave a Reply

Fundació Roca Galès

fundacio@rocagales.cat