Lliurament Premis Fundació Roca Galès 2018 | https://www.rocagales.cat

Lliurament Premis Fundació Roca Galès 2018

L’acte de lliurament dels Premis FRG 2018 tindrà lloc el divendres 1 de juny de 2018 a les 18h a la Sala Oriol Bohigas de l’Ateneu Barcelonès (c. Canuda, 6 de Barcelona).

Convocats per la Fundació Roca Galès (FRG), l’edició dels Premis Fundació Roca Galès 2018 reconèix públicament tasca social important que desenvolupen les entitats i empreses de l’economia social i solidària a Catalunya. Aquests guardons premien els projectes i/o trajectòries de persones, associacions, empreses i institucions l’objectiu de les quals sigui treballar i promoure el cooperativisme, el respecte pel medi ambient i el benestar social:

  • 26è. Premi Jacint Dunyó, en reconeixement a la tasca que duen a terme les persones, entitats i empreses a Catalunya, valorant els seus projectes actuals, els resultats dels seus treballs i els seus projectes de futur fonamentats en el cooperativisme i l’economia social i solidària.
  • 20è. Premi Albert Pérez-Bastardas, en reconeixement a la tasca que duen a terme les persones, entitats i empreses a Catalunya, valorant els seus projectes actuals, els resultats dels seus treballs i els seus projectes de futur fonamentats en la protecció del medi ambient, l’educació ambiental i la sostenibilitat.
  • 9è. Premi Benet Vigo, en reconeixement la tasca que duen a terme les persones, entitats i empreses a Catalunya, valorant els seus projectes actuals, els resultats dels seus treballs i els seus projectes de futur fonamentats en el benestar social.

També es lliuraran els guardons:

  • 4t AJUT TREBALLS DE RECERCA EN COOPERATIVISME (FRG-ACCID)
  • Premis al Millor TFG i Millor Cas Pràctic | Curs 2016-17
  • Beca de Recerca Històrica

Durant l’acte tindrà lloc un concert a càrrec de Lídia Pujol i acompanyant.

Confirmeu la vostra assistència a fundacio@rocagales.cat i bé truqueu al 932 154 870.

 

Leave a Reply

Fundació Roca Galès

fundacio@rocagales.cat