PREMIS DE COOPERATIVISME PER A INSTITUTS DEL CAMP DE TARRAGONA 2021 | https://www.rocagales.cat

PREMIS DE COOPERATIVISME PER A INSTITUTS DEL CAMP DE TARRAGONA 2021

La Fundació Roca Galès i CoopCamp, l’Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona, guardonen dos treballs d’alumnes de l’institut Jaume Huguet de Valls en la convocatòria anual dels premis als millors treballs grupals sobre cooperativisme per a instituts del Camp de Tarragona 2021.

El premi al millor treball de recerca sobre cooperativisme de Batxillerat en l’últim curs al Camp de Tarragona ha correspost al treball El màrqueting digital en la cooperativa de Vila-rodona, de l’alumna Júlia Pié Diaz. El treball analitza la cooperativa de Vila-rodona, des de la seva història i característiques fins a qüestions més concretes com l’ús que s’hi fa del màrqueting i el mercat agrícola actual.

El premi al millor treball de projectes sobre cooperativisme de cicles formatius de grau superior ha estat per al treball Natna de les alumnes Núria García Aranda, Nathalia Oliveira i Alba Segovia Gallardo, que fan segon curs del Cicle Formatiu d’Administració i Finances a l’institut Jaume Huguet.

Natna SCCL és un projecte empresarial creat per les tres alumnes en forma de cooperativa de treball associat. Plantegen l’oportunitat de negoci de fabricació i venda en línia de roba esportiva ecològica com una forma real d’autoocupació.

SEGONA EDICIÓ D’AQUESTA INICIATIVA

Aquesta era la segona edició dels premis organitzats per CoopCamp i la Fundació Roca Galès, uns premis originats en un pla d’actuacions per fomentar el coneixement del cooperativisme i l’economia social i solidària entre l’alumnat de secundària del Camp de Tarragona i introduir als instituts continguts per analitzar l’economia i l’emprenedoria des dels principis de la democràcia, la igualtat i el bé comú. En aquesta edició, la categoria al millor treball grupal sobre cooperativisme de 4t d’ESO ha quedat deserta.

El passat 21 de gener, Lluís Carreras i Marc Casellas, en representació de la Fundació Roca Galès i l’Ateneu CoopCamp, respectivament, van lliurar a les estudiantes els guardons consistents en un val de 200 euros per a compres de l’economia social i solidària del Camp de Tarragona.

L’Institut Jaume Huguet també ha rebut un val de 100 euros per a compres de l’economia social i solidària del Camp de Tarragona, una subscripció anual a Cooperació catalana i un exemplar de les dues últimes biografies de la col·lecció Cooperativistes catalans editades per la Fundació Roca Galès.

Leave a Reply

Fundació Roca Galès

fundacio@rocagales.cat