Premis aracoop en alça | rocagales.cat

Premis aracoop en alça

L’edició d’aquest any dels Premis aracoop va culminar el passat 26 d’octubre. El lliurament dels esperats premis es va realitzar a la Lleieltat Santsenca, amb una assistència de públic que va superar les nostres expectatives. Les conferències de Jordi García i Marga Padilla van tenir una molt bona acceptació entre els assistents. Tot i això, el moment on els assistents van mostrar més interès va ser quan es van donar a conèixer les/els guanyadors/es dels premis.

Els Premis aracoop han assolit una quota de participació rècord, més de 40 treballs presentats amb un nota mitjana de 9,02. Aquesta qualitat s’ha vist reflectida en els treballs guanyadors. El segon premi en la categoria de Treball Final de Grau es va atorgar al treball “Alternative funding instruments for Servei Solidari” escrit per Maialen Aginagalde Catalán. El primer premi ha estat pel treball “La donación de alimentos a entidades con fines sociales y su papel en la lucha contra el desperdicio alimentario.” de Guillermo Sasot Salas. El premi especial va ser pel treball “Anàlisi de les cooperatives d’habitatge en cessió d’ús” de Màrius Vallès Codina, pel seu rigor, l’actualitat de la temàtica i la seva aposta ferma pel cooperativisme.

En la categoria de Treballs de Final de Màster o Postgrau tots els treballs premiats han estat redactats per dones. El segon premi va ser pel treball “Impuls del primer supermercat cooperatiu a Barcelona” de Maria Solé Congost. El primer per “LaDiversa Creación de una agencia feminista de Gestión Cultural” elaborat per Marina Landa González. I el premi especial va ser per “L’espai test  agrari com a promotor de l’economia social a l’ambit rural” d’Anna Anglí Piera. Un treball que pretén donar solucions a problemes com el relleu generacional o la sobirania alimentaria.

Tots els treballs els podreu trobar a la web del programa aracoop: www.aracoop.coop

Vegeu el vídeo resum de l’acte de lliurament

 

Deixa un comentari

Fundació Roca Galès

fundacio@rocagales.cat