Premi als Millors casos pràctics i TFG sobre cooperatives i ESS | rocagales.cat

Premi als Millors casos pràctics i TFG sobre cooperatives i ESS

La Fundació Roca Galès ha obert la segona convocatòria del Premi als Millors Casos Pràctics, adreçat als estudiants d’ensenyament secundari, batxillerat, de centres on s’imparteixin graus de formació professional; universitat pública o privada (en tots els casos, centres de formació catalans), que hagin realitzat un cas pràctic, preferentment real, i que per la seva importància, originalitat, implicacions o aportacions mereixen ser reconegudes especialment.
Les candidatures es poden presentar fins al 15 de novembre de 2018. La dotació econòmica dels premis és de 500 euros (subjectes a la retenció pertinent), i se’n lliuraran dos: un per a la categoria d’estudiants no universitaris, i un altre premi per a la categoria d’estudiants universitaris. Trobareu les bases i característiques de la convocatòria seguint aquest enllaç.
També s’han obert les convocatòries del Premi per al Millor Treball de Final de Grau 2017-2018 (TFG) sobre cooperativisme per a diverses universitats catalanes, com la Universitat de Lleida, la URV de Tarragona o la Universitat de Vic. Podeu consultar-les seguint aquest enllaç. Les candidatures es poden presentar també fins al 15 de novembre de 2018.

Deixa un comentari

Fundació Roca Galès

fundacio@rocagales.cat