L’exposició “Catalunya, terra cooperativa” estiueja a Gelida i Mediona | https://www.rocagales.cat

L’exposició “Catalunya, terra cooperativa” estiueja a Gelida i Mediona

L’exposició “Catalunya, terra cooperativa”, sobre el passat, present i futur del cooperativisme a Catalunya, ha continuat la seva itinerància per terres catalanes durant aquest estiu, després de fer parada a Figueres. Concretament ha estat exposada al Centre Cívic l’Escorxador de Gelida; la seva inauguració va coincidir amb el el Dia Internacional de les Cooperatives, el dissabte 3 de juliol, i va consistir amb una visita guiada, la presentació de la Xarxa d’Economia Solidària (XES) Vegueria Penedès, una taula rodona sobre projectes cooperatius i actuacions musicals.

Seguidament, del 25 de juliol al 22 d’agost “Catalunya, terra cooperativa” ha estat exposada a l’espai Coworking Kunlabi de Mediona.

L’exposició «Catalunya, Terra Cooperativa» presenta, a través d’un recorregut per l’ahir, l’avui i el demà de les pràctiques cooperatives, el cooperativisme i l’economia social com a eines útils i vàlides per a la generació d’alternatives a la societat actual, superant la visió del cooperativisme com una pràctica obsoleta del passat.
Organitzada per la Comissió de Memòria Històrica i Prospectiva de la Fundació Roca Galès, el comissariat és a càrrec de Marc Dalmau (La Ciutat Invisible, SCCL) i d’Antoni Gavaldà (Fundació Roca Galès). El disseny i la producció l’han fet la cooperativa Tat Lab.A través de les nostres xarxes social anirem informant de les properes cites.

Més informació sobre la itinerància de l’exposició “Catalunya, terra cooperativa”: fundacio@rocagales.cat.

Leave a Reply

Fundació Roca Galès

fundacio@rocagales.cat