Ens veiem a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya | FESC 2019 | rocagales.cat

Ens veiem a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya | FESC 2019

Com cada any serem present a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC), els propers dies 25, 26 i 27 d’octubre en el recinte Fabra i Coats de Barcelona.

La VIII edició de la FESC amb el lema L’economia ha canviat. I tu a què aspires? presenta, davant un capitalisme amb una forta capacitat de mutació i adaptabilitat al pas del temps, l’Economia Solidària com un baluard de resistència i construcció de nous paradigmes que ofereixen llum i caliu en un context cada cop més depredador.

Enfront  el moment actual de retrocés democràtic i de drets, vindica l’Economia Social i Solidària com un espai de Resistència, on analitzar críticament la realitat i organitzar-se per a defensar els drets col·lectius; Creació, com a proposta històrica de construcció d’alternatives que posen l’economia al servei de la comunitat, la democràcia, l’autogestió i el medi natural; i l’Avanç, com a moviment que creix i ha d’abordar reptes per a esdevenir emancipador i ocupar un major espai a la societat i l’economia.

Uns debats estratègics que cal abordar per a fer salts d’escala, la construcció de mercat social, l’eixamplament d’actors participants, la innovació transformadora, la relació amb allò públic…

Busqueu-nos,  ens trobareu com sempre a la parada amb la revista Cooperació Catalana i més sorpreses.

Info i programa: www.fesc.xes.cat

Visualitza l’espot de la campanya #FESC2019


 

Deixa un comentari

Fundació Roca Galès

fundacio@rocagales.cat