El Centre de Documentació Cooperativa

El Centre de Documentació Cooperativa de la Fundació Roca i Galès, està especialitzat en el món cooperatiu, les cooperatives i l’economia social, tan a nivell català com internacional. El seu accés és privat i restringit, per a consultes cal adreçar-se a l’email de contacte que trobareu més avall o bé per telèfon.
El Centre de Documentació te com objectiu promocionar l’estudi i el coneixement del cooperativisme en totes les seves branques. Disposa d’un espai de consulta i lectura on és poden consultar els llibres de la seva biblioteca amb més de 6.200 registres. L’hemeroteca disposa de col·leccions relligades de revistes i butlletins del segle passat i títols actuals que és reben regularment procedents de tot el món.
També compta amb un fons documental històric que arrel de la signatura d’un conveni de col·laboració entre la Fundació Roca i Galès, l’Arxiu Nacional de Catalunya (ANC) i la DG d’Economia social i cooperativa, permet la consulta en línia de la majoria de documents descrits i digitalitzats, a través del web de l’ANC.
Si teniu algun dubte o consulta podeu posar-vos en contacte amb la responsable del centre de documentació.

Contacte:
biblioteca@rocagales.cat

Tel. 932 154 870

Horari de contacte: De dilluns a dijous de 9’30 a 13 h. i dimarts i dijous de 16 a 19 h.

També us podeu adreçar al CIDEC (Centre d’Informació i Documentació Europea d’Economia Pública, Social i Cooperativa), el centre de documentació adscrit al IUDESCOOP (Institut Universitari d’Economia Social i Cooperativa) de la Universitat de València i a l’associació científica CIRIEC-Espanya, mitjançant el contacte.

Fundació Roca Galès

fundacio@rocagales.cat