Ciutats cooperatives als Emprius del cooperativisme | https://www.rocagales.cat

Ciutats cooperatives als Emprius del cooperativisme

El proper cafè-debat Emprius del cooperativisme serà el dimarts 16 d’abril a les 5 de la tarda a la seu de la Fundació Roca Galès, sobre el llibre Ciutats cooperatives. Esbossos d’una altra economia urbana. La tertúlia/debat serà a càrrec de l’autor del llibre,  Ivan Miró i Acedo,  cooperativista, sociòleg i  patró de la Fundació Roca Galès.

Ciutats cooperatives proposa somiar una altra ciutat, al servei del bé comú, que no expulsa les classes populars sinó que les acull i transforma, perquè produeix i redistribueix equitativament la riquesa social. Una ciutat que afronta les necessitats econòmiques, socials i culturals dels i les seves habitants. Que suprimeix les desigualtats de classe, gènere, origen, opció sexual o racistes. Una ciutat per la vida: cooperativa, ecològica, solidària, feminista: la Ciutat Comuna.

El debat per tant se centrarà en les qüestions que planteja el llibre i que versen sobre: Com fem una ciutat per les persones i no pel capital? Com transitem vers una economia urbana per a la vida? Poden contribuir les iniciatives locals d’economia social i solidària a la producció d’una altra ciutat? Com fem barris, pobles, ciutats cooperatives?

El cafè-debat Emprius del Cooperativisme d’abril s’emmarca dins el programa Primavera Republicana en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona.

Més info: www.rocagales.cat

Leave a Reply

Fundació Roca Galès

fundacio@rocagales.cat