«CATALUNYA, TERRA COOPERATIVA» VIATJA A FIGUERES | https://www.rocagales.cat

«CATALUNYA, TERRA COOPERATIVA» VIATJA A FIGUERES

Dilluns 10 de maig a la una del migdia s’inaugura l’exposició temporal «Catalunya, Terra Cooperativa», que romandrà a l’Auditori de Caputxins de Figueres fins al dia 11 de juny.
L’acte comptarà amb la participació de Xavier Palos, president de la Fundació Roca i Galès i l’alcaldessa de l’Ajuntament de Figueres, Agnès Lladó. Després dels parlaments, el president de la Fundació oferirà una visita comentada als assistents a l’esdeveniment.
L’exposició «Catalunya, Terra Cooperativa» presenta, a través d’un recorregut per l’ahir, l’avui i el demà de les pràctiques cooperatives, el cooperativisme i l’economia social com a eines útils i vàlides per a la generació d’alternatives a la societat actual, superant la visió del cooperativisme com una pràctica obsoleta del passat.
Organitzada per la Comissió de Memòria Històrica i Prospectiva de la Fundació Roca Galès, el comissariat és a càrrec de Marc Dalmau (La Ciutat Invisible, SCCL) i d’Antoni Gavaldà (Fundació Roca
Galès). El disseny i la producció l’han fet la cooperativa Tat Lab.
L’exposició, impulsada pel Cercle Empordà de l’Ateneu Cooperatiu de Terres Gironines amb el suport de l’Ajuntament de Figueres, es complementa amb un programa d’activitats que tindran lloc a diferents indrets de la comarca amb l’objectiu de donar a conèixer i aproximar la realitat de l’economia social i cooperativa de la comarca a la ciutadania. Xerrades sobre les cooperatives agrícoles de la comarca, les confraries de pescadors, el relleu cooperatiu, l’habitatge cooperatiu o la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària i tallers sobre la moneda social complementaran aquesta exposició.
L’exposició, d’entrada gratuïta, es podrà visitar dilluns, dimecres i divendres de 9 a 15 h i dimarts i dijous de 9 a 19 h.
Podeu consultar el programa d’activitats a https://www.cercle-emporda.org/agenda-1
i a Instagram: @cercle_emporda i @fundacio.roca.gales
+ info: emporda@ateneucoopgi

Clica damunt la foto per maximitzar

Leave a Reply

Fundació Roca Galès

fundacio@rocagales.cat