AJORNAMENT DELS PREMIS FUNDACIÓ ROCA GALÈS 2020 | https://www.rocagales.cat

AJORNAMENT DELS PREMIS FUNDACIÓ ROCA GALÈS 2020

El Patronat de la Fundació Roca Galès va acordar en la seva darrera reunió de Ple ajornar els Premis Fundació Roca Galès 2020 a causa de la situació sanitària derivada de la Covid-19. L’ajornament és fins nou avís i probablement en una versió integrada amb els de l’any 2021 i amb guardons especials a les entitats dedicades a l’emergència sanitària, social i econòmica derivades de l’actual pandèmia.
La Fundació Roca Galès convoca anualment els Premis Fundació Roca Galès, per a reconèixer i distingir les entitats o persones de l’economia social i solidària que treballen en els tres àmbits del seu objecte social: el cooperativisme i economia solidària; la defensa del medi natural, la sostenibilitat i l’educació ambiental, i, el benestar social i la justícia social. L’acte de lliurament dels
Premis, integrat en la Nit Fundació Roca Galès, és un espai anual de trobada i de socialització del moviment cooperatiu català, que amb les actuals restriccions no seria còmode ni càlid. Ens reservem les energies per a l’any que ve.

+ info de la convocatòria

Leave a Reply

Fundació Roca Galès

fundacio@rocagales.cat