Acte de lliurament dels Premis Fundació Roca Galès 2019 | https://www.rocagales.cat

Acte de lliurament dels Premis Fundació Roca Galès 2019

El proper divendres 24 de maig a les 6 dela tarda, a l’Auditori de La Lleialtat Santsenca (c. Olzinelles, 31 de Barcelona), tindrà lloc l’acte de lliurament dels premis que la Fundació Roca Galès (FRG) atorga anualment en reconeixement de la tasca social que desenvolupen les entitats i empreses de l’economia social i solidària a Catalunya.

Els guardons premien els projectes i/o trajectòries de persones, associacions, empreses i institucions l’objectiu de les quals sigui treballar i promoure els àmbits  del cooperativisme, el medi ambient o el benestar social, en les diverses categories:

-Cooperativisme, economia social i solidària: 27è Premi Jacint Dunyó,

-Medi ambient, educació ambiental i sostenibilitat: 21è. Premi Albert Pérez-bastardas,

– Benestar social: 10è. Premi Benet Vigo

Els guanyadors de l’anterior edició van ser la cooperativa cultural Rocaguinarda, Trèvol cooperativa d’ecomissatgeria i l’ong Proactiva Opern Arms, respectivament.

Durant l’acte també es lliurarà l’Ajut a treballs de recerca en l’àmbit del cooperativisme que la Fundació atorga conjuntament amb l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID), el Premi al Millor Treball de Final de Grau sobre Coopertivisme i la Beca de Recerca Històrica.

L’acte clourà amb l’actuació musical de Joan Colomo.

Leave a Reply

Fundació Roca Galès

fundacio@rocagales.cat